J+M autodíly: Duben plný PLUSOVEK

Firma J+M autodíly přináší jarní PLUSOVKY.

Plusovky J+M autodíly

Širokou nabídkou SCHÄFFER začínají nové PLUSOVKY – kvalitní autokosmetika, povinná výbava do auta, xenonové výbojky, stahovací pásky a hlavně letní směsi do ostřikovačů, vše za skvělé akční ceny. FEBI na druhé straně přináší 10 vodních čerpadel pro širokou škálu vozů. V minulém vydání si zákazníci pochvalovali zařazení výrobků DEN BRAVEN, ani v dubnu je nezklameme a přineseme další stranu praktických produktů na čištění, lepení a mazání.

Cyklosezóna pomalu začíná, jak jinak převézt kola, než na nosičích od BOSAL? Nabídku tohoto výrobce doplňují kvalitní katalyzátory. Pátá strana patři VALEO a jejich sadám spojek, na které máme výhodnou akci v případě reklamací.

Další strany patří tradičně nářadí. Brilliant Tools a KS Tools přichází mimo jiné s několika výhodnými sadami, podívejte se sami. Dodavatel ENERGY obsadil další dvojstranu PLUSOVEK a jeho nabídka je hodně pestrá, stejně jako například pestrobarevné sady klíčů. Dvojstrana s nářadím HAZET vždy krásně svítí tyrkysovou barvou. Utahováky, brusky, aku nářadí, vše krásně tyrkysové, jen ta víceúčelová vana je černá, ale praktická, a za ty peníze… S jarním úklidem auta pomůže na další straně MOTIP. Posvítit na jarní silnici si mohou zákazníci s žárovkami PHILIPS.

Přezouvací sezóna je za rohem, zásobte se s FERDUS, ať jste připraveni! Stejně jako v březnu, i v dubnu naleznou zákazníci na poslední straně výprodej.

PLUSOVKY pro měsíc duben budou k dostání začátkem měsíce na všech pobočkách J+M autodíly a samozřejmě v elektronické podobě na e-shopu, v sekci KATALOGY/LETÁKY A AKČNÍ NABÍDKY.

Více na stránkách jmautodily.cz.